Yuneec Mantis Q 4K drón
A Yuneec H sorozatú drónjai a 6 rotornak köszönhetően a legnagyobb biztonságot nyújtják. A Yuneec a legjobb minőségű gyártók közé sorolható, 4K drón tekintetében is kiemelkedő helyet foglal el. Az RC-Klub modellbolt webáruház kiemelt magyarországi Yuneec forgalmazó.

Yuneec DJI Overmax SYMA Eachine JJRC MJX

Egy termék se felelt meg a keresésnek.


YUNEEC

Díjgyőztes innováció:

  • A Typhoon H a legprofesszionálisabb légifotózáshoz és videórögzítéshez készült eszköz, kompakt méretben. A kialakítása során a gyártó a vásárlók idényeit tartotta szemelőtt,a Typhoon H túlszárnyal minden határt, hiszen képességeit eddig csak méregdrága, filmesek által használt drónokban láthattuk.
  • Typhoon H több mint 25 perces repülési időt garantál, folyamatos CGO3+ 4K UHD videófelvétel közben. Az Android rendszerrel felszerelt ST16 földi irányítóegysége '7-es érintőkijelzővel van felszerelve, amely folyamatosan HD felbontásban jeleníti meg az éppen rögzített képet.
YUNEEC
Használja ki a 360°-ban forgatható kamerát.:
  •  4K drón. A 3 tengelyes CGO3+ kamera ultra stabil, remegés és bemozdulásmentes felvételeket rögzít 4K, UHD felbontásban. A 12.4 megapixeles kamerával szintén készíthet fotókat, akár videófelvétel közben is, ráadásul szintén 360°-ban forgatható. A CGO3+ kamera extra elleneálló, kiváló minõségû üvegbõl készült amely 98°-os látószöget garantál.
YUNEECYUNEEC
Ez a weboldal a böngészési élmény tökéletesítése érdekében cookie-kat használ.